New Profesional Consult 930 x 122

detenţie

Revoluție în Educație! Exmatriculări, detenție la clasă, amenzi pentru părinți!

Revoluție în Educație! Exmatriculări, detenție la clasă, amenzi pentru părinți!

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

În contextul ultimelor cazuri de violență în școli, Marius Nistor, președintele Federației Sindicatelor din Educație ”Spiru Haret”,  a anunțat că propune mai multe sancțiuni pentru elevi în cazul unor abateri disciplinare.

Printre acestea, conform G4Media.ro, se numără reintroducerea exmatriculării, detenție școlară, nota de purtare să fie luată în calcul la admiterea la liceu sau la BAC sau amenzi pentru părinți.

Citiți și: Furt lângă Pitești: Elevi jefuiți de un infractor din Olt

Federația a prezentat aceste propuneri în cadrul dezbaterilor pe proiectul legii învățământului preuniversitar care au loc marți în comisia de învățământ din Camera Deputaților.

Președintele FSE Spiru Haret a prezentat în cadrul dezbaterilor de marți din comisia de învățământ din camera Deputaților un set de 6 propuneri de sancțiuni pentru elevi și părinți în cazul unor abateri disciplinare, printre care reintroducerea exmatriculării sau detenția școlară.

Detalii, AICI – BREAKING Sindicatele profesorilor propun reintroducerea exmatriculării elevilor în lege, plus detenție școlară și amenzi pentru părinți. Nota la purtare să fie luată în calcul la admiterea la liceu sau BAC

Foto: Arhivă ePitești.ro/Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Andrei spune:

    Hai sa fim serioși. Atâta timp cât toate funcțiile sunt decise de partide nu se va întâmpla nimic in țara asta de corupți și analfabeti. Cât va veni momentul sa exmatriculeze un copil și constata ca tatăl lui are nu știu ce funcție nu va fi exmatriculat. Suntem o țara de lingăi și pupincuristi pt niște amărâți de bani

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90