EcoMoto 930×122

alimente

ROMALIMENTA: EXISTĂ SUFICIENTE STOCURI DE ALIMENTE

Federația Romalimenta dă asigurări printr-un comunicat de presă că există suficiente stocuri de alimente.

Citiți și: Vouchere de Paști. Suni și intră banii!

„Federația Romalimenta este în permanentă legătură cu ANPC (n.r. – Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor), cu dl. dir. gen. Paul Anghel (n.r. – Direcția Generală Control și Supraveghere Piață și Armonizare Piață din ANPC), pentru a aproviziona permanent piața cu alimente sigure, de calitate europeană, și suntem în măsură să vă asigurăm, alături de ceilalți producători și de comercianți, că există stocuri suficiente pentru toate categoriile de alimente, încât să nu înregistrăm sincope.

Chiar dacă vânzările la unele mărfuri au depășit așteptările, atât noi, producătorii, cât și autoritățile române și europene suntem la datorie, astfel încât fluxul de materii prime și ingrediente necesare fabricilor, pe de o parte, cât și produsele alimentare, pe de alta, să se desfășoare normal, în ciuda situației deosebite”, informează Romalimenta, federație care reunește firme din industria alimentară și a băuturilor.

Citiți și: Când intră banii pe carduri în luna aprilie! Este oficial

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3