EcoMoto 930×122

tiktok

Rușii au rămas fără TikTok

Una dintre cele mai mari aplicații și rețele de socializare din lume anunță că își va suspenda transmisiunile în direct în Rusia și va restricționa încărcarea de noi videoclipuri.

Citiți și: Un tătic a cucerit internetul! La muncă, cu copilul în brațe

Oficialii platformei au declarat că măsura vine ca o încercare de a preveni răspândirea știrilor false și a dezinformării, mai ales după ce a fost impusă legea care amenință cu pedepse cu închisoare de până la 15 ani pentru astfel de conținut, scrie Antena3.

„Nu avem de ales decât să suspendăm livestreamingul și noul conținut pentru serviciul nostru video în timp ce analizăm implicațiile de siguranță ale acestei legi”, a scris compania pe Twitter.

Citiți și: Medicii trag un semnal de alarmă! Pericolul de pe TikTok și alte rețele sociale

„Vom continua să evaluăm circumstanțele în evoluție din Rusia pentru a determina când ne putem relua pe deplin serviciile, cu siguranța ca prioritate principală”, a mai transmis compania, potrivit CNN.

Foto descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90