930 x122 grota rece

buget Pitești 2022

S-a aprobat bugetul record al Piteștiului!

În urmă cu puțin timp, bugetul municipiului Pitești pe anul 2022 a fost supus votului în ședința Consiliului Local Pitești, aflându-se la primul punct pe ordinea de zi.

Citiți și: Pitești. Circ în CL Pitești făcut de tatăl cântărețului Randi! Video

Astfel, în urma votului, bugetul record al municipiului Pitești pe anul 2022, în valoare totală de 141 800 000 de euro, a fost aprobat.

Bugetul pe anul 2022 este cel mai generos buget de până acum în ceea ce privește investițiile.

Citiți și: Prefect cu tupeu! „Am hotărât să atac hotărârea Primăriei!” Ce vor oamenii pentru Pădurea Trivale

Majoritatea consilierilor locali au fost de acord cu bugetul propus pe anul 2022, chiar l-au lăudat spunând că este unul ”muncit și în favoarea piteștenilor”. La vot, sigura abținere a venit din partea consilierului local Răzvan Șerbănoiu (PNL).

VIDEO CU DISCUȚIA – DE LA MINUTUL 03.26

Consultă întreg proiectul privind bugetul municipiului Pitești pe anul 2022, AICI.

Foto principal: descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Sorin spune:

    Domnule primar domnilor consilieri va rog nu ma lasati sa mor ,asa ar suna nu din gura ci din sufletul unui copil de 2 ani care nu ar sti sa si exprime durerea din corpul sau ci aratand pe fata lui o deplorabila atitudinde a unui copil care normal prezinta energie . Acum sta trist in bratele mamei de ceva vreme si asteapta sa fie luat in camera de garda a urgentelor dar nu e singurul pe fata mai multor mame cu fiii lor vad o stare de grija si furie ca sunt neputincioase iar timpul trece .
    Totul incepe cand vii la urgente si vorbim de spitalul de pedriatrie Pitesti ca te prezinti tu sau ca esti adus cu ambulanta esti lasat la usa unde intampinat de un paznic care zice …Asteptati afara nu e loc … adica in frig cu insotitor si pacientul fiind copil , in micul hol din interior nu intra mai mult de 4 persoane nu ai voi reguli covid , un tanar asistent face ture daca l intrebi ceva i -ti raspunde ca el nu stie nimic face un mic triaj apoi esti invitat in alt salon un pic mai mare si face niste teste covid cum am zis nu poti intreba pt ca nimeni nu stie nimic un singur raspuns primesti ….este un singur doctor ….cum ..da la urgente este un singur doctor care este foarte ocupat , ni s a spus ca toate paturile sunt ocupate . Acum gandesc ca fiecare pacient trebuie investigat nu sunt adulti ci copii care nu ti pot spune ce i dor dureaza si trebuie verificati categoric amanuntit dar timpul trece iar cei care asteapta sunt suferinzi .Puneti va in situatia de a ajunge cu copilul pe brate si trebuie sa treci prin toti acesti pasi .
    Cand domnii consilieri aproba un buget intr un oras supraaglomerat nu ma gandesc la luminite de craciun nici la sali polivalente nici stadioane etc … ne putem lipsi de multe dar de spital niciodata . Va intrebati de ce ne mor copiii ,pt ca dureaza prea mult , pt ca nu avem oameni , pt ca nu avem aparaturi, iar cand spui ca vrei sa faci un spital municipal sar unii ca avem deja dar ce avem sunt expirate iar singurul spital e bucurestiul da toate drumurile duc la capitala si asta dupa ce deja ai depasit bugetul primesti doua alternative la Bucuresti ca pe noi ne depaseste ..a doua tot de unde ai plecat adica la particular .
    Aici la Pitesti suntem depasiti de situatie viata chiar a devenit un chin intr un oras cu mult haos , si nu noi administram acest haos ci doar alimentam acest haos dar stim cine l a creat .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90