Donaris 930 x 122

depozit

S-a dat alarma la un depozit de lângă Pitești!

S-a dat alarma la un depozit de lângă Pitești!

Citiți și: Argeș. O tânără șoferiță i-a dat gata pe polițiști!

Polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Albota fost sesizați de către un agent de pază ce executa serviciul la o societate de pe raza localității Oarja, că la sediul societății s-a prezentat la încărcare un ansamblu rutier format din cap tractor și semiremorcă, având aplicate plăcuțe cu numărul de înmatriculare false.

În urma verificărilor, s-a stabilit că anterior pătrunderii în curtea societății, conducătorul ansamblului rutier în cauză, respectiv un bărbat de 35 de ani, din Pitești, ar fi montat plăcuțe nu numere de înmatriculare aferente unui alt autocamion și unei alte semiremorci.

Citiți și: Pitești. Ce s-a întâmplat cu bărbatul fugit din azil

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, și tentativă de înșelăciune, conform art. 334, respectiv art. 32 rap. la art. 244 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Din informațiile noastre, bărbatul ar fi susținut că TIR-ul pentru care erau emise plăcuțele respctive nu ar fi fost disponibil. De la depozitul din Oarja, piteșteanul ar fi trebuit să încarce mai multe anvelope.

Foto: newmoney.ro

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 pe 90 Costache