EcoMoto 930×122

bacalaureat

S-a decis când se vor susține examenele de Bacalaureat și Evaluare Națională!

Ministrul Educației, Ligia Deca, a anunțat azi că se va adoptat o Ordonanță de Urgență prin care se vor ajusta elementele de calendar ale finalului de an școlar.

Citiți și: Schimbare radicală la examenul de Bacalaureat!

Probele scrise ale examenelor de Bacalaureat și Evaluare Națională vor fi susținute în termenul stabilit încă din timpul anului școlar.

”Ministerul Educației adaptează noul calendar, în funcție de evoluția situației.

Citiți și: Atenție! Amenzi pentru elevi!

În OUG pe care o vom adopta astăzi vom echivala probele de competențe din cadrul examenului de Bacalaureat cu mediile obținute în anii de liceu.

Vom rămâne cu probele scrise la Bacalaureat în termenul stabilit încă din timpul anului școlar.

La examenul de titularizare vom rămâne doar cu proba scrisă. Nu se vor mai lua în considerare inspectițiile.

Evaluarea sistemică la clasa a VI-a nu se mai susține.

Repet, ărobele scrise ale Evaluării Naționale și ale Bacalaureatului se vor desfășura normal, așa cum era prevăzut în calendar.”, a spus Ligia Deca.

Detalii, AICI – Ministrul Educației, anunț major pentru elevi: s-a decis când se vor susține examenele de Bacalaureat și Evaluare Națională

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90