EcoMoto 930×122

isu argeș

    S-a declanșat alarma la Spitalul Județean de Urgență Pitești!

    În aceste momente, pompierii argeșeni desfășoară un amplu exercițiu cu forțe în teren, la Spitalul Județean de Urgență Pitești.

    Citiți și: Accident foarte grav în Vinerea Mare! Impact puternic ACUM, în Argeș

    „Nu vă speriați, ne pregătim capacitatea de răspuns și exersăm cu personalul tehnici și tactici de intervenție, pentru a gestiona operativ o posibilă situație de urgență.

    Citiți și: Argeș. Flăcări imense au cuprins o casă, acum!

    Astăzi simulăm producerea unui incendiu într-un compartiment al etajului 4 și intervenim cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și cu autospeciala de intervenție și salvare de la înălțime din cadrul Detașamentului de Pompieri Pitești.

    De asemenea, la exercițiu sunt prezenți și inspectorii de prevenire ai ISU Argeș, care vor evalua activitatea personalului de pe locul de munca, privind respectarea procedurilor de intervenție și evacuare în cazul producerii unei situații de urgență”, transmite ISU Argeș.

    Sursă foto: Facebook ISU Argeș

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90