930×122 CAPRA 5

drogat

Prins în flagrant. S-a drogat și a plecat cu mașina în ,,creierii nopții”

Prins în flagrant. S-a drogat și a plecat cu mașina în ,,creierii nopții”

Citiți și: Din Sălaj, în Argeș. Tânăr șofer a ieșit pozitiv la DrugTest

Un bărbat de 33 de ani, din Pitești, a fost prin conducând pe strada Războieni, fiind sub influența substanțelor psihoactive.

,,În seara de 09 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au depistat un bărbat de 33 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe str. Războieni, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, iar în urma testării cu aparatul DrugTest a rezultat că se afla sub influența unei substanțe cu efect psihoactiv.

Citiți și: Mesaj de ultim moment și crucial de la Poliție, ISU, Jandarmerie și Antidrog

Prins în flagrant. S-a drogat și a plecat cu mașina în ,,creierii nopții”

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină, în vederea confirmării prin analize de laborator a substanței a cărei prezență a fost detectată.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 alin. 2 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.„, transmite Inspectoratul de Poliție Argeș.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3