EcoMoto 930×122

25 de microbuze

S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

Citiți și: Un nou pod peste Argeș!

Oficialitățile județene anunță că a fost semnat un contract pentru furnizarea a 25 de microbuze electrice cu finanțare PNRR.

Aproape 6000 de elevi din Argeș vor avea, prin acest contract, condiții moderne și sigure de transport școlar.

Citiți și: Argeșul este „însângerat”! Drame de nedescris în cuvinte

Microbuzele ar urma să ajungă în județ cel mai târziu la finalul lunii noiembrie.

Localitățile care vor beneficia de aceste mijloace de transport în comun sunt: Leordeni, Micești, Mihăești, Schitu Golești, Stoenești, Călinești, Berevoești, Cetățeni, Cocu, Hârtiești, Țițești.

S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

Dar și Ungheni, Valea Mare Pravăț, Mălureni, Aninoasa, Albeștii de Argeș, Bughea de Jos, Corbeni, Drăganu, Dragoslavele, Lerești, Merișani, Mușătești, Tigveni și Bughea de Sus.

În plus, în alte 15 comune și la cele două Centre Școlare de Educație Incluzivă din Curtea de Argeş și Ștefănești sunt alocate microbuze școlare electrice și stații de încărcare aferente, printr-un alt program finanțat de Administraţia Fondului pentru Mediu.

Foto: Descriptiv/alba24

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90