NOR CURIER 930X122

bacalaureat

DEZASTRU CONFIRMAT! REZULTATELE FINALE LA BACUL DE TOAMNĂ, ANUNȚATE AZI!

Peste 500 de elevi argeşeni care au susţinut probele sesiunii de toamnă a examenului de Bacalaureat au depus contestaţii după afişarea duminică a rezultatelor preliminare.

Citiți și: Schimbare uriașă la Bacalaureat și Evaluarea Națională!

Contestaţiile au fost depuse luni, iar evaluarea lucrărilor vizate a fost finalizată. După rezolvarea contestaţiilor și recorectarea lucrărilor numai 52 de candidaţi au motiv de bucurie: au luat Bacul de toamnă. Conform datelor furnizate de Constantin Biriboiu, inspector şcolar general adjunct al județului, după afişarea rezultatelor finale procentul de promovare în Argeș a crescut de la 20, 9%, la doar 23, 7%.

În cifre absolute, numai 439 de elevi argeșeni au promovat Bacalaureatul de toamnă, în condiţiile în care dintre cei 2.159 de înscrişi s-au prezentat la probe 1.852.

Citiți și: Un nou serviciu de transport public! E gratuit!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90