New Profesional Consult 930 x 122

apia

S-au umplut conturile! Zeci de milioane de euro pentru români

S-au umplut conturile! Zeci de milioane de euro pentru români

Citiți și: Ajutor de minimum 500 de lei de la stat!

Conturile Ministerului Agriculturii au fost încărcate cu zeci de milioane de euro.

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) a încasat suma de 69,27 milioane euro, reprezentând rambursarea de către Comisia Europeană a plăților directe efectuate de către Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) în cursul lunii februarie 2023, conform Infoactual.ro.

Citiți și: Argeș. Protest! Angajații au ieșit în stradă

Acești bani vor fi folosiți pentru ajutorarea fermierilor români loviți de problema cerealelor ucrainene care au intrat pe piața din România. De asemenea, a fost făcută și rambursarea de către Comisia Europeană a plăților efectuate deja de APIA.

Așadar, conform Ministerului Agriculturii, aceste sume se adaugă celor încasate de la începutul anului 2023, respectiv 1,87 miliarde euro, valoarea totală a rambursărilor efectuate de către Comisia Europeană pentru activitățile care se află în sfera de responsabilitate a MADR în anul 2023 fiind de 1,94 miliarde euro.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90