EcoMoto 930×122

apa canal

S.C. APĂ CANAL ANGAJEAZĂ

Societatea Apă Canal (cu sediul pe bulevardul I.C. Brătianu, nr. 24A, din Pitești) organizează concurs pentru ocuparea unui post de șef serviciu IT.

Citiți și: Apă Canal, anunț deosebit de important pentru utilizatori!

Atribuţiile postului constau în organizarea şi coordonarea activităţii serviciului IT: instalarea şi administrarea infrastructurii de reţele de calculatoare, interconectarea reţelelor edificate și mentenanţa echipamentelor IT şi a celor de conectare şi comunicaţii amplasate în sediile Apă Canal din Piteşti şi din celelalte localităţi din aria de operare, transmite angajatorul.

Cerinţele şi condiţiile de participare la concursul pentru ocuparea postului de șef serviciu IT: studii superioare în domeniul informatică/calculatoare/electronică/electrotehnică absolvite cu diplomă de licenţă; experienţă de muncă de cel puțin 3 ani în domeniul studiilor absolvite; cunoscător al limbii engleze; disciplinat, capabil să-şi stabilească singur obiective intermediare şi să urmărească îndeplinirea lor corectă şi la termen; rezistenţă la stres; permis de conducere categoria B valabil.

Citiți și: Apă Canal a făcut anunțul: cetățenii din această localitate sunt afectați!

Concursul va consta într-un interviu şi va include și aspecte practice.

Cei interesați trebuie să depună un curriculum vitae (CV) şi copii ale actului de identitate, actului de studii și carnetului de muncă şi/sau adeverinţelor de vechime în muncă (după caz) la ghişeul unic al societăţii, situat în Piteşti, pe bulevardul I.C. Brătianu, nr. 24A, până pe 20 ianuarie 2020 inclusiv, la ora 16.

Pentru informaţii suplimentare, cei interesați pot suna la numărul de telefon 0248.217.399, în zilele lucrătoare, între orele 8 și 16.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90