930×122 CAPRA 5

lei

PASAPORT

PAȘAPOARTELE, MAI IEFTINE

În Monitorul Oficial a fost publicată o ordonanţă de urgenţă care prevede diminuarea taxei de eliberare a paşapoartelor (suma care se plăteşte la Finanţele Publice).

Citiți și: Schimbare uriașă! Este obligatoriu

Astfel, la eliberarea unui paşaport electronic, a unui paşaport simplu temporar sau a altui document de trecere a frontierei procurarea unui act judiciar sau extrajudiciar se va face contra unei taxe de 22 de lei, faţă de 32 de lei cât era până acum.

Celelalte taxe pentru eliberarea documentelor de călătorie (care se plătesc la CEC Bank) rămân neschimbate: pentru paşaport simplu temporar preţul este de 100 de lei, inclusiv TVA, plus taxa pentru tariful suplimentar de 100 de lei, pentru paşaport simplu electronic cu valabilitate de 5 ani preţul este de 270 de lei, inclusiv TVA, iar pentru paşaport simplu electronic cu valabilitate de 3 ani (minorii sub 12 ani) preţul este de 244 de lei, inclusiv TVA.

Citiți și: Apare o nouă taxă! Toți vom plăti!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3