Donaris 930 x 122

permis suspendat

Să mai bei și să te urci la volan! 10 ani fără permis! Măsură extremă, binevenită!

Să mai bei și să te urci la volan! 10 ani fără permis! Măsură extremă, binevenită!

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

Măsură drastică pentru șoferii prinși la volan în timp ce se află sub efectul alcoolului sau al substanțelor halucinogene!

În cursul zilei de ieri, senatorul PSD Robert Cazanciuc a depus un proiect legislativ care prevede interzicerea dreptului de a conduce pe o perioadă de până la 10 ani în cazul şoferilor depistaţi sub influenţa drogurilor sau alcoolului.

Citiți și: Șofer băut și agresiv, gest șocant! A făcut prăpăd în trafic

„Am depus, astăzi, aşa cum am promis public, un proiect legislativ menit să prevină şi să combată cu mai mare fermitate şi eficienţă traficul de droguri, care a luat o aşa amploare în ultimul timp încât am ajuns să asistăm la din ce în ce mai multe drame în societatea noastră, inclusiv la tragedii pe şoselele ţării„, este mesajul senatorului.

Să mai bei și să te urci la volan! 10 ani fără permis! Măsură extremă, binevenită!

În proiect sunt vizate mai multe legi care operează în domeniul combaterii traficului de droguri.

Acesta prevede ca dreptul de a mai conduce vehicule să fie interzis pe o perioadă de până la 10 ani în cazul depistării şoferilor sub influenţa drogurilor sau alcoolului.

De asemenea, pedeapsa cu închisoarea nu va mai putea fi amânată., notează stirileprotv.ro.

„Se vor majora pedepsele privind şi finanţarea faptelor ce au legătură cu traficul şi consumul de substanţe psihoactive. Produsele psihoactive, mijloacele de producere a lor, banii, valorile sau orice alte bunuri dobândite prin valorificarea produselor vor fi confiscate”, mai precizează senatorul PSD.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90