Donaris 930 x 122

salarii

Salariile de la Spitalul Judeţean Piteşti. Unele depăşesc lejer 30.000 de lei

Conform legii, Spitalul Judeţean Piteşti a publicat lista salariilor actualizate în 2021.

Citiți și: Transport metropolitan – NU, apă maro – DA, mașină electrică – DA, salariu 2000 €

Cel mai mare salariu de bază este al managerului: 18.408 lei, la care se adaugă norma de hrană (valoare spor 347 de lei). În total, 18.755 de lei brut.

Totuşi, medicii primari cu experienţă pot „surclasa” veniturile managerului, fiindcă la salariul de bază se adaugă mai multe sporuri, însemnând venituri suplimentare din gărzi sau sporuri pentru condiţii deosebite.

Citiți și: O fi rău să fii primar de comună? 2650 € salariu, lângă Pitești

Spre exemplu, un medic primar UPU cu un salariu de bază de 16.611 lei încasează un spor de, atenţie, 14.119 lei pentru „condiţii deosebit de periculoase”, ore suplimentare – încă 1.116 lei. Alte sporuri – valoare procesare gestiune (85 de lei) şi norma de hrană în valoare de 347 lei conduc la un venit brut total de 32.278 de lei.

Nici asistentele nu o duc rău, majoritatea ajungând la peste 10.000 de lei brut cu sporurile incluse.

Un şofer câştigă aproximativ 4.000 de lei brut.

Spălătoreasa are un salariu de bază de 2.897 de lei, plus alte sporuri în valoare de 835 lei. În total, o spălătoareasă are venituri brute de 3.732 lei, acesta fiind cel mai mic salariu din Spitalul Judeţean, fără să luăm în calcul posturile de colaboratori / prestării servicii.

Lista completă a salariilor din SJU Piteşti, AICI.

(Foto: descriptiv)

555×222  MAIA

Comentarii

6 comentarii

  • Constantin spune:

    Salarii mari, la fel ca șpăgile date la angajare!!! Altfel nu ai nicio șansă să fi angajat, participi de geaba la concursuri care sunt de fapt aranjate și șmenuite.Iar „cașcavalul”se știe unde ajunge…La partid…

  • Liviu spune:

    Tare sunt curios sa văd și eu un fluturaș cu peste 10.000 RON al unei/unui asistent!!!

  • Florin spune:

    Sa lucreze la privat sa vedem ce sporuri va obține .Nu le convine la bugetari .

  • Florin spune:

    Deci s-a terminat cu spaga in Romania?!?

  • Lucia spune:

    Personal, ma bucur ca au salarii mari,chiar mai mari decat in Occident! Problema si nenorocirea este ca multi ar trebui sa nu mai profeseze tinand cont de faptul ca fac de rusine toata rama sanitara din Romania prin comportamentul lor nerusinat ,lipsa de etica profesionala si unii chiar incompetenti total. In sensul acesta ar trebui facuta o curatenie exemplara tinand cont de faptul ca cetatenii le platesc salariile! Dar, cine sa faca aceasta curatenie, cand exista o coruptie de nedescris in primul rand la nivel directiv?! ?Cetatenii si numai cetatenii pot schimba aceasta mizerie numai daca se unesc si fac reclamatii si denuntii pana la final,fara frica. Nici nu va imaginati ce bine e cand mergi la medic si te trateaza omeneste fara sa astepte nimic de la tine ca pacient si fara sa te injoseasca sau sa te bruscheze! La noi in Romania e prapad cel putin in randul asistentelor,sunt unele de te miri cine le-a bagat pe functie ca sunt niste tiganci deghizate in halat alb,rusinea natiei! Pacat si strigator la cer ca, colegii nu iau atitudine tinand cont de faptul ca le murdareste si lor reputatia, si mai ales cel mai dureros este faptul ca in Romania exista cei mai buni profesionali in domeniu sanitar dar sunt murdariti de lepre si pana cand cei buni nu vor lua atitudine contra lor, vor fi bagati fara doar si poate in acelasi sac mizerabil cu tiganii in halat alb. Trezirea ,si nu ne mai faceti tara si neamul de ras!

  • Cristina spune:

    Din 4000 lei brut omului ii rămâne net 2300 restul ia statu .Aproape jumătate. Publicati netul.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3