Donaris 930 x 122

poliția locală pitești

Salariile poliţiştilor locali din Piteşti

La solicitarea redacţiei către Poliţia Locală Piteşti am intrat în posesia documentului cu salariile poliţiştilor locali, valabile la data de 3 martie 2021. Vorbim, aşadar, despre salariile la zi.

Citiți și: Pitești: Poliția Locală, a doua vizită la blocul din Nord. De această dată agenții au văzut altceva!

Salariile de bază ale poliţiştilor locali, în cea mai mare parte sunt cuprinse între 2.410 lei şi 2.699 lei. Cei încadraţi în clase superioare (I sau II) primesc de la 2.837 lei, până la maximum 4.456 lei.

 

Citiți și: Pitești – Întâlnire între polițiștii locali și copiii de la grădiniță

 

 

Vezi şi salariile ŞEFILOR din Poliţia Locală, AICI.

Menţionăm că salariul de bază este cel trecut pe cartea de muncă şi nu include sporuri, prime sau alte compensaţii care se pot cumula cu până la 30% la salariul de bază. Din total, se deduc impozitul şi contribuţiile care se reţin la stat, rezultând salariul net.

Aflăm că, în Piteşti, îşi desfăşoară activitatea 136 de poliţişti locali, 23 de angajaţi în funcţii publice generale şi 13 angajaţi cu funcţii contractuale de execuţie (arhivar, casier, portar, muncitor).

Precizare IMPORTANTĂ!

La adresa trimisă de ePiteşti, conform Legii 544/2001, Poliţia Locală Piteşti a răspuns prompt şi a furnizat informaţii concrete şi complete. Facem această precizare în contextul în care, la o solicitare similară către Compartimentul Relaţii Publice al Primăriei Piteşti, am primit date incomplete şi trimiteri către portalul Primăriei Piteşti pentru a ne informa (detalii, AICI).

Salutăm pe această cale conducerea acestei instituții cât și funcţionarii din cadrul ei care și-au făcut treaba ireproșabil, punând la dispoziția ePitești și opiniei publice datele pe care le-am cerut pentru a le face publice.

Totodată, redacția ePitești.ro a mai trimis și altor instituții suborodonate Primăriei Pitești, cereri în baza legii 544/2001, pentru aflarea salariilor angajaților, unele răspunzând PROMPT, cum este cazul ADP-ului, detalii: AICI, alte răspunsuri lăsându-se așteptate.

Vom reveni!

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Un comentariu

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441