Donaris 930 x 122

salarii primaria pitesti

Primăria are 66 de salariați la taxe și impozite. Salariile ajung și la 6000 de lei

Primăria Pitești are 66 de salariați la taxe și impozite. Salariile ajung și la 6000 de lei brut.

Citiți și: Taxe și impozite mai mari de anul viitor. Cine este afectat

Compartimentul de Relaţii Publice din Primăria Piteşti are o problemă când vine vorba de răspunsuri cu privire la salariile angajaţilor.

Citiți și: Informare oficială de la Primărie! Anunț deosebit de important despre taxe și impozite

Astfel, în urma solicitării ePiteşti, în baza Legii 544/2001, de a transmite salariile angajaţiilor de la Taxe şi Impozite (FOTO 1 cerere ePitești), angajaţii Primăriei Pitești, compartimentul de la Biroul Management Resurse Umane, prin semnătura șefului de birou Paraschiva Șerban Negoiu, NU ne-au transmis complet informaţiile cerute (FOTO 2), ci ne-au indicat site-ul Primăriei ca să consultăm listele (cele mai recente fiind cu situaţia valabilă la 30.09.2020).

Răspunsul distinsului domn, șef mare de birou la Resurse Umane este același ca și în cazul salariaților din cadrul Primăriei Pitești, detalii: AICI.

Transparenţă?

Ca o paranteză, noul primar al orașului Cristian Gentea, a promis în campania electorală O TRANSPARENȚĂ TOTALĂ PRIVIND CHELTUIREA BANILOR PUBLICI. Să vă reamintim domnilor de la Resurse Umane ca sunteți PLĂTIȚI din BANI PUBLICI și sunteţi OBLIGAȚI de LEGEA 544/2001, privind liberul acces la informațiile de interes public, să oferiți informații COMPLETE și EXACTE. Dovada în răspunsul primit:

Revenind la subiect, în cadrul Direcţiei Impozite şi Taxe Locale a municipiului Piteşti îşi desfăşoară activitatea un număr de 66 de salariaţi, având salarii brute cuprinse între 3.046 de lei şi 6.080 de lei.

Funcţiile, potrivit nomenclatorului, sunt de inspector (debutant, principal sau superior).

Angajaţii pot primii sporuri, compensaţii, adaosuri, prime, premii şi indemnizaţii care nu pot depăşi 30% din suma salariilor de bază. În ceea ce priveşte sporurile, să spunem că există o serie de criterii în baza cărora anumiţi angajaţi beneficiază de acestea.

Practic, un inspector principal cu salariu brut de 4.500 de lei, ar ajunge cu aceste suplimentări la 5.850 de lei pe lună.

Ce fac pentru aceşti bani, ei bine, aici lucrurile trebuie individualizate. Mai multe sesizări primite la redacţia ePiteşti arată că anumiţi angajaţi de la Taxe şi Impozite nu îşi fac bine treaba şi pun oamenii pe drumuri ori greşesc calculele, obligându-i practic să plătească mai mult decât este necesar.

555×222 grota rece

Comentarii

3 comentarii

  • Valcea iulian spune:

    Bună ziua!
    Am fost la domnul director taxe impozite de la Primarie ,Casa cartii și I am sugerat sa modifice programul pentru a putea beneficia cetățenii Piteștiului sa poată sa facă programare pentru luare în evidenta auto!
    A spus ca o sa solicite dar vad ca nu sa făcut nmk.
    Aștept sa vad ce se schimba!

  • Ionut spune:

    Sa înțeleg ca informațiile care le cereai se aflau pe site-ul ul primăriei? Dacă este ultimul update pe sepemrie 2020, înseamnă că te atunci nu s a schimbat nimic, nu? 4500 brut, adică 2700 net pt un inspector vi se pare mult? Pai 2000 ia o casiera la un supermarket. Știri de 2 lei.

  • Dan spune:

    2000 de lei crezi tu ca are o casiera ,insa te inseli amarnic de minim pe economie nu ai auzit.Se vad oameni care lucreaza la stat.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90