SMART KIDS 930X122

Arges

GRIPA UCIDE ÎN ARGEȘ

Ca și cum drama bebelușilor cu infecții grave nu ar fi fost de ajuns, în urmă cu puțin timp, în săptămânala conferință de presă a Consiliului Județean Argeș, medicul Dan Olariu, managerul Spitalului Judeţean de Urgență din Pitești, a informat că azi-dimineaţă o pacientă internată în spital a murit. Olariu a anunțat că aşteaptă rezultatele analizelor de laborator, rezultate care vor arăta dacă gripa este sau nu cauza decesului.

Citiți și: Alertă! Incendiu într-o gospodărie

Pacienta care a decedat avea 41 de ani, era obeză și fusese internată pe data de 14 februarie.

O altă persoană este internată cu gripă sezonieră în secţia ATI a spitalului.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Până acum în județul Argeș 5 persoane la care s-a confirmat prezenţa virusului gripei sezoniere au murit. Repetăm, este vorba de gripă sezonieră, nu porcină! Persoanele în cauză au dezvoltat, pe lângă gripă, şi infecţii bacteriene, având imunitatea scăzută de la boli preexistente, în special obezitate şi diabet, potrivit sursei citate. Medicul Dan Olariu a ținut să precizeze că nu se pune problema unei epidemii, numărul deceselor din cauza gripei fiind acum cu mult mai mic decât în anii anteriori. (Foto Arhivă: botosaneanul.ro)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA