930×122 CAPRA 5

Arges

A CRESCUT IAR NUMĂRUL BOLNAVILOR DE GRIPĂ

O statistică de ultimă oră arată că numărul argeșenilor cu gripă sezonieră sau suspecți de gripă internați în Spitalul Județean de Urgență din Pitești a crescut din nou. Dacă ieri, la această oră, erau 12 cazuri, acum sunt 20, informează Instituția Prefectului. În ultimele 24 de ore nu mai puțin de 7 argeșeni suspecți de gripă au fost internați.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Numărul pacienților diagnosticați cu gripă sezonieră a crescut de la 2 ieri, la 5 astăzi. Dintre cei 5, majoritatea, 3, sunt minori, internați în Secția de Boli Infecțioase Copii. Încă un pacient cu gripă este internat în Secția de Terapie Intensivă, iar un altul, la Pneumologie.

Și numărul suspecților de gripă a crescut, de la 10 ieri, la 15 astăzi. Dintre cei 15, 12 sunt internați în Secția de Boli Infecțioase Adulți, 2 în ATI, iar unul, minor, la Boli Infecțioase Copii.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Amintim că de la 1 februarie și până acum numărul argeșenilor internați în Spitalul Județean de Urgență din Pitești care au murit de gripă sezonieră este de 9: http://epitesti.ro/stiri/sanatate/alarmant-alti-argeseni-au-murit-de-gripa/. (Foto Arhivă: sanatate.acasa.ro)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90