930×122 CAPRA 5

coronavirus

A VENIT REZULTATUL TESTULUI COVID-19 ÎN CAZUL PACIENTULUI DECEDAT ASEARĂ LA JUDEȚEAN

(UPDATE ORA 18:20) Rezultatul este negativ: pacientul decedat NU era infectat cu noul coronavirus. Informația este confirmată oficial de Emanuel Soare, prefect de Argeș și președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. 

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a fugit din Spitalul Județean

De aseară, personalul Unității de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Județean din Pitești și echipajul de la Ambulanță care l-a preluat cu simptomele unei infecţii respiratorii acute pe bărbatul în vârstă de 52 de ani din orașul argeșean Costești decedat tot ieri (AICI, subiectul pe larg) stau ca pe jar.

Toată lumea așteaptă acum rezultatul testului COVID – 19 efectuat la Institutul „Matei Balș” din București pe probele recoltate pacientului decedat.

Citiți și: Doliu la Spitalul Județean! „Rămas bun!”

„Astăzi, în jurul prânzului, vom afla”

Instituția Prefectului Argeș a informat, astăzi, că nu există deocamdată un rezultat oficial al acestui test.

„Probele sunt transmise la București, iar astăzi, în jurul prânzului, vom afla”, a precizat, joi dimineață, Emanuel Soare, prefectul județului Argeș.

Amintim că bărbatul a murit miercuri seara, la scurt timp după ce a ajuns în Urgenţa Spitalului Judeţean din Piteşti cu febră şi alte simptome ale unei infecţii respiratorii acute. A fost diagnosticat cu edem pulmonar, iar ulterior a făcut stop cardio-respirator.

A fost resuscitat şi dus la Terapie Intensivă, dar nu a mai putut fi salvat.

În secţiile prin care a trecut bărbatul s-a făcut dezinfecţie, iar în spital a fost demarată o anchetă epidemiologică. (Foto: descriptiv) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90