930 x122 grota rece

concediilor

medici_56959300

ADIO CONTROALE ACASĂ LA SALARIAȚII ÎN CONCEDIU MEDICAL!

De mâine, 10 iulie, salariaţii nu vor mai putea fi verificaţi de autorități la domiciliu atunci când se află în concediu medical, potrivit unui act normativ publicat în Monitorul Oficial.

Citiți și: Exclusiv. Imagini absolut dramatice cu accidentul mortal din Argeș!

Până acum controalele puteau fi făcute în cazurile în care existau suspiciuni cu privire la autenticitatea motivelor medicale care conduc la acordarea concediilor de incapacitate temporară de muncă.

Posibilitatea verificării la domiciliu a fost introdusă în aprilie 2010, printr-o ordonanţă de urgenţă a Guvernului Boc. La acel moment Executivul constatase o creştere a numărului de concedii medicale acordate, fapt care contribuia la „diminuarea semnificativă şi continuă a bugetului Fondului national unic de asigurări sociale de sănătate”, aşa cum se preciza în expunerea de motive a respectivului act normativ din urmă cu cinci ani.

Citiți și: Exclusiv! Șocant: Urs în Pitești, azi -noapte! Oameni evacuați din Parcul Lunca Argeșului!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90