930×122 CAPRA 5

florin tecau

AGLOMERAŢIE MARE LA URGENŢELE SPITALULUI JUDEŢEAN

Stare de îngrijorare și de alertă la Spitalul Județean din Pitești: noua unitate de primiri urgenţe abia mai face față numărului mare de pacienți.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Florin Tecău, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, anunță că este nevoie de un proiect pentru mărirea capacităţii acesteia. Tecău afirmă că unitatea a fost proiectată în urmă cu mai mulţi ani pentru un anumit număr de primiri urgenţe, număr care nu mai este sub nicio formă de actualitate, cu mult mai mic decât realitatea de acum din teren.

„În urmă cu 3-4 ani existau 35.000 de urgenţe înregistrate într-un an. Acum s-a ajuns la 76.000! Este o creştere care ne dă de gândit. Trebuie să mărim capacitatea unităţii de primiri urgenţe!”, spune Florin Tecău despre situația aproape explozivă de la Spitalul Județean de Urgență din Pitești.

Citiți și: Exclusiv. O nouă linie de autobuz Publitrans în Pitești! Unde va circula și de când!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3