Donaris 930 x 122

bolnavi

ALARMANT! ÎN ARGEȘ A CRESCUT NUMĂRUL BOLNAVILOR DE CANCER ȘI CU PROBLEME PSIHICE!

Nu am auzit vorbindu-se în campaniile electorale despre creșterea alarmantă a numărului cazurilor de cancer și de afecțiuni psihice. Nu reprezintă un subiect cu rating? Nu interesează? Sunt mai de interes ofițerii acoperiți și „râgâielile” de dimineață, prânz și seară ale incompetenților din politică?

Citiți și: Gratuit! Aceste servicii nu se vor plăti

Potrivit datelor furnizate de Direcţia de Sănătate Publică, numărul bolnavilor de cancer din Argeș a crescut îngrijorător de mult faţă de anul trecut. Astfel, dacă la începutul lunii septembrie a anului 2013 erau luaţi în evidenţă 14.828 de bolnavi cu tumori maligne, în aceeaşi perioadă a anului în curs s-a ajuns la 15.597 de cazuri!

La fel de îngrijorător este şi că numărul argeșenilor cu afecțiuni psihice (probabil și pe fondul problemelor economice cu care se confruntă mulţi cetăţeni) a crescut de la 29.163 anul trecut la 30.257 în acest an!

Citiți și: Strigătul disperat al unui piteștean! Alexandru are nevoie de ajutor ca să trăiască!

Şi în ceea ce priveşte diabetul zaharat datele sunt de natură să alarmeze, în contextul în care avem de-a face cu o creştere a numărului de cazuri de la 27.383 la 29.099. În fine, o creştere a numărului de cazuri a fost înregistrată şi în privința tuberculozei (de la 395 de cazuri la 423).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90