930×122 CAPRA 5

Arges

ALARMANT! COPII CU GRIPĂ SAU SUSPECȚI DE GRIPĂ

Numărul argeșenilor cu gripă sezonieră sau suspecți de gripă internați în Spitalul Județean de Urgență din Pitești a crescut. Dacă ieri, la această oră, erau 13 cazuri, acum sunt 14, informează Instituția Prefectului. În ultimele 24 de ore alți doi argeșeni suspecți de gripă au fost internați.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

La această oră în Spitalul Județean de Urgență din Pitești există 4 pacienți diagnosticați cu gripă sezonieră și 10 suspecți de gripă.

Dintre cei 4 confirmați cu gripă, 2 sunt copii (internați în Secția de Boli Infecțioase Copii), 1 se află în Secția Boli Infecțioase Adulți și încă unul la Pneumologie.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Dintre cei 10 suspectați de gripă, 2 sunt copii ((internați în Secția de Boli Infecțioase Copii), iar 8 sunt internați în Secția Boli Infecțioase Adulți.

„Starea tuturor pacienților este ameliorată.”, anunță Instituția Prefectului. Autoritățile nu oferă detalii despre vârsta, sexul și localitatea de domiciliu ale celor 14 pacienți.

UPDATE: Ambii pacienți suspecți de gripă internați în ultimele 24 de ore sunt femei. Una are 47 de ani și este din orașul Mioveni, iar cealaltă, în vârstă de 26 de ani, este din comuna Boțești. (Foto Arhivă: sanatate.acasa.ro)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3