New Profesional Consult 930 x 122

Arges

ALARMANT! DIN NOU E.COLI ÎN FÂNTÂNI DIN ARGEȘ

Argeșul are probleme serioase din punct de vedere al potabilității apei de izvor și din fântâni. Dacă la început puteam crede că situația din comuna Budeasa este una izolată (foto), iată că apar noi probleme.

Citiți și: Tragedie: Incendiu cu victimă! Grajd cu animale, mistuit de flăcări

Într-o altă comună argeșeană, Merișani, la două fântâni, Cristescu și Meculescu, apa este infestată cu E.coli. Informația ne este furnizată de prefectul județului Argeș, Cristian Soare, care ne precizează că știrea a primit-o, la rândul său, de la Sorina Honțaru, director executiv al Direcției de Sănătate Publică. Probleme, dar nu E.coli, sunt și la o fântână din zona Școlii Vâlcele din aceeași comună. Aici apa este „tulbure”, anunță prefectul. Cristian Soare ne mai informează că i-a cerut primarului comunei să oprească sursele de apă și că o echipă de la Direcția de Sănătate Publică se află la această oră acolo pentru monitorizarea situației.

Prefectul ține să precizeze că, potrivit informațiilor primite de la Sorina Honțaru, tulpina de E.coli din cele două fântâni din Merișani este alta decât cea care provoacă la copii sindrom hemolitic uremic (SHU). Informația nu are, însă, cum să liniștească populația.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Despre situația de la Budeasa, detalii aici: http://epitesti.ro/stiri/exclusiv-uluitor-e-coli-la-un-izvor-din-budeasa-foto-si-video/.

 

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3