NOR CURIER 930X122

decese

ALTE DOUĂ DECESE ÎN PITEȘTI LA BOLNAVI CONFIRMAȚI CU GRIPĂ

În județul Argeș s-au înregistrat alte două decese la persoane confirmate cu gripă, ne informează Direcția de Sănătate Publică (DSP).

Citiți și: Controale ,,la sânge” într-un spital din Argeș. Nereguli deosebit de grave

Potrivit sursei citate, este vorba de doi bărbați din Pitești: unul în vârstă de 69 de ani (confirmat cu virus gripal de tip AH3) și un altul de 78 de ani (confirmat cu virus gripal de tip AH1).

„Ambii erau nevaccinați antigripal și prezentau condiții medicale preexistente”, precizează DSP.

Citiți și: Cazurile de gripă, creștere alarmantă! Avertisment pentru toată lumea

De la debutul actualului sezon rece, este al treilea deces înregistrat în Argeș la persoane bolnave (și) de gripă. Și primul deces s-a înregistrat tot în Pitești, victimă fiind tot un bărbat, luna trecută (AICI, subiectul pe larg).

Până la această oră, în județul Argeș au fost confirmate 116 cazuri de gripă (82 cu virusul gripal B, 22 cu virusul gripal AH3 și 12 cu virusul gripal AH1), comunică Direcția de Sănătate Publică. Majoritatea pacienților (95) sunt copii.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90