930 x122 grota rece

Arges

ARGEȘEAN SUSPECT DE GRIPĂ, TRANSFERAT LA BUCUREȘTI

Un argeșean suspect de gripă sezonieră internat inițial în Spitalul Municipal din Câmpulung Muscel a fost transferat astăzi la Spitalul „Matei Balș” din București. Bărbatul are 44 de ani și este din municipiul Câmpulung Muscel.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Pacientul avea „bronhopneumonie nespecificată și insuficiență respiratorie acută”, potrivit unei informații transmisă de Instituția Prefectului Argeș, care citează surse medicale. Urmează ca rezultatele analizelor care vor fi făcute în spitalul din Capitală să arate dacă este vorba de gripă sau nu.

Amintim că ieri o piteșteancă bolnavă de gripă a fost transferată tot la Spitalul „Matei Balș” din București. Detalii, aici: http://epitesti.ro/stiri/sanatate/pitesteanca-bolnava-de-gripa-trimisa-la-bucuresti/.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Doi argeșeni au murit în ultimele ore din cauza gripei sezoniere: http://epitesti.ro/stiri/sanatate/alarmant-alti-argeseni-au-murit-de-gripa/. (Foto Arhivă: sanatate.acasa.ro)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90