930 x122 grota rece

Arges

BOLNAVI DE GRIPĂ ÎN ARGEȘ

O statistică de ultimă oră arată că numărul argeșenilor cu gripă sezonieră sau suspecți de gripă internați în Spitalul Județean de Urgență din Pitești a crescut din nou. Dacă ieri, la această oră, erau 20 de cazuri, acum sunt 21, informează Instituția Prefectului. În ultimele 24 de ore un număr de 2 argeșeni suspecți de gripă au fost internați.

Citiți și: Alertă! Incendiu într-o gospodărie

Numărul pacienților diagnosticați cu gripă sezonieră este de 4. Dintre aceștia, 2 sunt minori, internați în Secția de Boli Infecțioase Copii. Încă un pacient cu gripă este internat în Secția de Terapie Intensivă, iar un altul, la Pneumologie.

Pe de altă parte, numărul suspecților de gripă a ajuns la 17. Dintre cei 17, 12 sunt internați în Secția de Boli Infecțioase Adulți, 3, minori, la Boli Infecțioase Copii, iar 2 în Secția de Terapie Intensivă.

Citiți și: Un șofer grăbit! A fugit mâncând pământul, speriat că-l prinde Poliția

Amintim că de la 1 februarie și până acum numărul argeșenilor internați în Spitalul Județean de Urgență din Pitești care au murit de gripă sezonieră este de 9: http://epitesti.ro/stiri/sanatate/alarmant-alti-argeseni-au-murit-de-gripa/. (Foto Arhivă: botosaneanul.ro)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3