New Profesional Consult 930 x 122

consiliul judetean

CJ: ÎNCĂ UN SPITAL DIN ARGEȘ VA TRATA PACIENȚI COVID-19

Și Spitalul de Pneumoftiziologie “Sf. Andrei” din comuna Valea Iașului va fi destinat tratării pacienților suspecți și diagnosticați cu SARS COVID 19.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Anunțul a fost făcut astăzi de Consiliul Județean Argeș: “De luni (n.r. – 6 aprilie 2020), Spitalul de la Valea Iașului va fi eliberat, pentru că pe viitor și această unitate medicală le va fi destinată pacienților suspecți și diagnosticați cu SARS COVID 19, forme ușoare și medii.

Astfel, doar formele grave vor mai fi internate la Mioveni (n.r. – corpul vechi al Spitalului Mioveni”.

Citiți și: Premieră în Argeș! Dotări vitale!

Tot de luni, în corpul vechi al Spitalului Mioveni “se va muta Secția Contagioasă a SJUP (n.r. – Spitalul Județean de Urgență Pitești), pentru a le acorda asistență medicală suspecților și persoanelor contaminate cu virusul SARS COVID 19.

Astăzi au fost stabilite circuitele care vor fi urmate de pacienții suspecți și persoanele diagnosticate cu coronavirus”.

Amintim că în hotărârea de pe data de 3 aprilie 2020 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență se preciza că „deocamdată, spitalele de pneumoftiziologie Leordeni și Valea Iașului, precum și Spitalul ”Sfânta Maria” Vedea vor continua să asigure asistența medicală în conformitate cu structurile aprobate” (AICI, lista în vigoare a spitalelor COVID-19 din Argeș). (Foto: descriptiv. Sursa: Facebook IGSU) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3