930×122 CAPRA 5

concurs

CONCURENȚĂ ACERBĂ PENTRU POSTURILE DE LA SPITALUL MIOVENI

Astăzi, la Universitatea din Pitești, Corp B, a avut loc prima probă a concursului pentru ocuparea posturilor vacante de asistent medical generalist la Spitalul Mioveni.

Citiți și: Revoltător! Șefa unui mare spital, prinsă că dormea pe perne doldora de bani, obținuți din șpăgi

Pentru a acoperi necesarul din schema de personal, conducerea Spitalului Orășenesc Mioveni a scos la concurs 35 de posturi de asistent medical.

La concurs s-au înscris 309 candidați, dintre care 18 nu s-au prezentat, informează conducerea spitalului.

Citiți și: Mesajul sfâșietor al profesoarei lui Tibi, tânărul de 18 ani din Mioveni care a murit

Tot astăzi, la Școala “Marin Sorescu” din Racovița (Mioveni) a fost susținută și proba scrisă a concursului pentru ocuparea posturilor vacante de asistent medical – Radiologie, asistent medical – Farmacie și asistent medical – Laborator.

Rezultatele probei scrise vor fi afișate pe site-ul spitalului pe 18.02.2020 (AICI, detalii despre probele de concurs).

În spațiul public au apărut voci care susțin că măcar o parte dintre concursuri ar fi „aranjate”. Recent, într-o conferință de presă, managerul spitalului, Horia Trăilă (foto), a declarat pe această temă: ,,Dacă se iau șpăgi, spuneți-mi și mie de către cine se iau. Noi avem nevoie de oameni competenți aici. Nu știu de unde au apărut aceste discuții.

Am dispus jos la recepție să fie primite toate dosarele de concurs, să nu aibă cineva impresia că sunt aduse pe o ușă din dos. Oricum, toate dosarele sunt evaluate de o comisie.

Este folclorul românesc. Poate că în altă parte așa erau obișnuiți să gândească”.

Supernova_2022_januar_web_bannerji_555x222_ROM

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3