930 x122 grota rece

concurs

CONCURENȚĂ ACERBĂ PENTRU POSTURILE DE LA SPITALUL MIOVENI

Astăzi, la Universitatea din Pitești, Corp B, a avut loc prima probă a concursului pentru ocuparea posturilor vacante de asistent medical generalist la Spitalul Mioveni.

Citiți și: Manevră neașteptată: Primarul suspendat din Mioveni își joacă ultima carte

Pentru a acoperi necesarul din schema de personal, conducerea Spitalului Orășenesc Mioveni a scos la concurs 35 de posturi de asistent medical.

La concurs s-au înscris 309 candidați, dintre care 18 nu s-au prezentat, informează conducerea spitalului.

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

Tot astăzi, la Școala “Marin Sorescu” din Racovița (Mioveni) a fost susținută și proba scrisă a concursului pentru ocuparea posturilor vacante de asistent medical – Radiologie, asistent medical – Farmacie și asistent medical – Laborator.

Rezultatele probei scrise vor fi afișate pe site-ul spitalului pe 18.02.2020 (AICI, detalii despre probele de concurs).

În spațiul public au apărut voci care susțin că măcar o parte dintre concursuri ar fi „aranjate”. Recent, într-o conferință de presă, managerul spitalului, Horia Trăilă (foto), a declarat pe această temă: ,,Dacă se iau șpăgi, spuneți-mi și mie de către cine se iau. Noi avem nevoie de oameni competenți aici. Nu știu de unde au apărut aceste discuții.

Am dispus jos la recepție să fie primite toate dosarele de concurs, să nu aibă cineva impresia că sunt aduse pe o ușă din dos. Oricum, toate dosarele sunt evaluate de o comisie.

Este folclorul românesc. Poate că în altă parte așa erau obișnuiți să gândească”.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3