NOR CURIER 930X122

Arges

COPIL DIN ARGEȘ, TRANSFERAT LA UN SPITAL DIN BUCUREȘTI

Un copil în vârstă de de 6 luni din Piteşti a fost transferat de la Spitalul de Pediatrie din Piteşti la Spitalul „Matei Balș” din București cu boală diareică acută, dar o formă ușoară, a anunțat cu puțin timp în urmă Instituția Prefectului.

Citiți și: Argeșul este „însângerat”! Drame de nedescris în cuvinte

Vestea bună este că la capătul câtorva zile în care numărul lor a crescut, la această oră în spitalele din Argeș mai sunt internați 45 de copii cu scaune diareice. Asta în condițiile în care ieri, 1 martie, la aceeași oră, numărul lor era de 62.

Dintre cei 45, majoritatea (36) au vârsta până în 2 ani. Cei mai mulți (31) sunt internați în Spitalul de Pediatrie din Pitești, 8 în Spitalul Județean de Urgență (în Secția Boli Infecțioase), 4 în Spitalul Municipal din Curtea de Argeș – Pediatrie și 2 în Spitalul Municipal din Câmpulung Muscel – Pediatrie. (Foto Arhivă: publika.md)

Citiți și: Mascații au luat cu asalt Colegiul „Brătianu” din Pitești

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90