930 x122 grota rece

Arges

CORPUL DE CONTROL AL PREMIERULUI, ANCHETĂ ÎN CAZUL BEBELUȘILOR

În urmă cu puțin timp Biroul de Presă al Guvernului a anunțat că astăzi Corpul de Control al premierului Dacian Cioloș a început o anchetă în privința copiilor din județul Argeș cu infecții grave.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

„Astăzi Corpul de Control al Primului Ministru a inițiat o acțiune de documentare (verificare) cu privire la modalitatea în care este asigurat tratamentul medical şi cu privire la modalitatea în care sunt investigate cauzele îmbolnăvirilor bebelușilor din județul Argeș.

Acțiunea vizează respectarea procedurilor în unitățile medicale din Argeș şi din București, promptitudinea asistenței acordate şi modalitatea în care este realizată investigația epidemiologică. În subsidiar, vor fi avute în vedere şi posibilele infecții nosocomiale în cadrul unităților medicale din județul Argeș în care au fost internați inițial bebelușii.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

Vă vom ţine la curent cu evoluțiile acestei acțiuni.”, se precizează în comunicatul de presă. (Foto: Spitalul de Pediatrie din Pitești)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90