EcoMoto 930×122

copii

CUM SE SIMT COPIII DIN ARGEȘ INTERNAȚI ÎN CAPITALĂ

În urmă cu puțin timp Ministerul Sănătății a dat publicității o informare cu privire la evoluția stării de sănătate a copiilor transferați din județul Argeș la Spitalul „Marie Curie” din București.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

“În ultimele 36 de ore la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „M.S. Curie” nu s-au înregistrat cazuri noi de copii transferați de la unități sanitare din județul Argeș cu boală diareică acută complicată.

În prezent la unitatea sanitară se află internați 11 copii cu vârste cuprinse între 5 luni și 3 ani transferați de la Spitalul de Pediatrie din Pitești în ultimele zile. La majoritatea starea de sănătate s-a ameliorat, 8 dintre ei fiind încă dializați peritoneal, iar unul necesitând asistență respiratorie. Ministerul Sănătății monitorizează atent evoluția stării de sănătate a copiilor cu boală diareică acută complicată din județul Argeș.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

În paralel, Ministerul Sănătății și-a concentrat eforturile pentru depistarea cauzelor care au dus la aceste îmbolnăviri și va comunica rezultatele anchetei epidemiologice în cel mai scurt timp. În funcție de rezultatele analizei investigațiilor întreprinse și de recomandările echipei de control și ale Centrului Național de Supraveghere și Control a Bolilor Transmisibile, Ministerul Sănătății va lua măsurile care se impun.”, precizează Ministerul Sănătății. (Foto: libertatea.ro)

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90