Donaris 930 x 122

aparat testare

DACIA-RENAULT A DOTAT SPITALUL MIOVENI CU UN APARAT DE TESTARE COVID-19

Departamentul de comunicare al Groupe Renault România ne informează: “Fundația Groupe Renault România, în parteneriat cu Dacia, dotează Spitalul Mioveni cu un aparat de testare COVID-19, în valoare de peste jumătate de milioan de lei.

Citiți și: Eveniment deosebit! Medici de mare clasă prezentați oficial!

Spitalul suport COVID-19 din Mioveni beneficiază începând din această lună de un aparat de testare (Universal Molecular DiagnosticsSystem – ExiStation 48A System). Odată cu livrarea și instalarea aparatului de testare, personalul din cadrul laboratorului spitalului a fost instruit pentru utilizarea acestuia.

Echipamentele medicale și sanitare din dotarea spitalelor din România sunt esențiale în lupta împotriva acestui virus.

Citiți și: Spitalul din Mioveni angajează!

Ne-am mobilizat încă de la debutul crizei sanitare și iată-ne la o a doua inițiativă recentă care ține de protejarea sănătății populației din Argeș: achiziția unui aparat de testare COVID-19, sub formă de sponsorizare, inclusiv consumabilele potrivite. Această acțiune vine în completarea amenajării și echipării unor secții ale spitalului, realizate anul trecut.

Toate acțiunile noastre de mobilizare din această perioadă urmăresc creșterea capacității și vitezei de răspuns a personalului medical și a societății per ansamblu, declară Christophe Dridi, președinte director general Dacia și director general Groupe Renault România

Asociațiile din Argeș Zimbrul Carpatin și Speranță și Sprijin pentru Oameni s-au alăturat eforturilor Groupe Renault România și Fundației sale, achiziționând un număr suplimentar de teste.

La nivel național, Groupe Renault România a pus la dispoziția spitalelor de pe întreg teritoriul țării 150 de mașini Dacia și Renault. Distribuirea vehiculelor s-a făcut cu ajutorul rețelei de dealeri.

În plus, la inițiativa Asociației Constructorilor de Automobile din România (ACAROM) și a Parteneriatului Auto Român (PAR), industria auto – constructori și furnizori, 50 de ventilatoare medicale sunt în curs de a fi reparate cu sprijinul industriei auto și al Departamentului pentru Situații de Urgență”.

gic.ro

Comentarii

570 pe 90 Costache