EcoMoto 930×122

angiograf

DIN MARTIE, SPITALUL MIOVENI VA AVEA COMPARTIMENT DE CHIRURGIE VASCULARĂ ȘI ANGIOGRAF

Noul spital din Mioveni își completează secțiile și compartimentele. Prima mișcare în această direcție este programată pentru începutul lunii viitoare.

Citiți și: Premieră istorică la Spitalul din Mioveni!

„Ca să dai drumul la compartimente noi, trebuie să dovedești că ai personal pregătit pentru asta. De la 1 martie, sigur se dă drumul la Chirurgie vasculară și, automat, când o să avem funcțională Chirurgia vasculară, o să funcționăm si cu Angiograf”, a explicat astăzi, într-o conferință de presă, dr. Horia Trăilă (foto), managerul interimar al Spitalului Mioveni.

„Sunt primul care se va opera de menisc aici!”

Citiți și: Situație halucinantă! Uite medicii, nu-s medicii! Ce se întâmplă cu ATI-ul de la Județean

După Chirurgie vasculară, următorul compartiment care va fi dat în funcțiune în cadrul noului spital este cel de Ortopedie.

„Lucrăm la dotarea lui și, credeți-mă, sunt primul care se va opera de menisc aici! (…).

În acest spital se vor face niște intervenții care, în acest moment, la Spitalul Județean nu se fac. N-o să se facă tot ce se face la Județean, dar vom face și chestii care nu se fac acolo”, a mai spus dr. Horia Trăilă.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90