Donaris 930 x 122

angiograf

DIN MARTIE, SPITALUL MIOVENI VA AVEA COMPARTIMENT DE CHIRURGIE VASCULARĂ ȘI ANGIOGRAF

Noul spital din Mioveni își completează secțiile și compartimentele. Prima mișcare în această direcție este programată pentru începutul lunii viitoare.

Citiți și: Şeful secţiei ATI de la Spitalul Mioveni: „Toţi vaccinaţii transmitem boala de la unul la altul”

„Ca să dai drumul la compartimente noi, trebuie să dovedești că ai personal pregătit pentru asta. De la 1 martie, sigur se dă drumul la Chirurgie vasculară și, automat, când o să avem funcțională Chirurgia vasculară, o să funcționăm si cu Angiograf”, a explicat astăzi, într-o conferință de presă, dr. Horia Trăilă (foto), managerul interimar al Spitalului Mioveni.

„Sunt primul care se va opera de menisc aici!”

Citiți și: Mircea Stoian, manager Spital Mioveni: „Am organizat concurs pentru ATI, însă ne-au blocat posturile. Deocamdată nu spun mai multe”

După Chirurgie vasculară, următorul compartiment care va fi dat în funcțiune în cadrul noului spital este cel de Ortopedie.

„Lucrăm la dotarea lui și, credeți-mă, sunt primul care se va opera de menisc aici! (…).

În acest spital se vor face niște intervenții care, în acest moment, la Spitalul Județean nu se fac. N-o să se facă tot ce se face la Județean, dar vom face și chestii care nu se fac acolo”, a mai spus dr. Horia Trăilă.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441