New Profesional Consult 930 x 122

asistenta medicala

FAMILIA CU COVID-19 A ASISTENTEI MEDICALE DE LA SJU, ÎMPREUNĂ LA BINE ȘI LA GREU

Invariabil în astfel de cazuri apare opinia parcă tipic românească: „da, dar a făcut și fapte bune”. Ca să trec la cazul de față, dar cine îi impută medicului Felix Sârboiu faptele bune? Cine îi impută că până acum își va fi făcut bine meseria? E cineva? Atât timp cât își va fi făcut meseria ca la carte, i-a reproșat cineva ceva? Ba cred că din contră, îl va fi lăudat.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a fugit din Spitalul Județean

Profesionalismul de ieri nu îți cauționează greșeala de azi. Nu vreau să ajungem să plângem mai mult pe umărul potențialului „călău” (spun potențial pentru că justiția stabilește vinovăția) decât pe umărul victimelor sale.

Acum, mai puțin către deloc îmi pasă de imaginea publică a lui Sârboiu (în schimb, îi doresc sănătate!) și mult, foarte mult vreau să îi văd sănătoși pe toți „contacții” lui direcți diagnosticați cu COVID-19. Și în special, pentru că reprezintă o situație specială, pe asistenta de la Spitalul Județean de Urgență (SJU) din Pitești, soțul ei și cei doi copilași ai lor (o fetiță și un băiețel), toți confirmați cu COVID-19. O întreagă familie (AICI, amănunte).

Citiți și: Pitești. La Spitalul Județean va avea loc ceva extraordinar!

Ne-am interesat și am aflat că, slavă Domnului, toți cei patru se simt bine. Starea lor de sănătate este bună. Cei patru împart același salon al unui spital din Argeș. Împreună au fost la bine, împreună sunt și în aceste zile dificile.

Din motive lesne de înțeles, nu vă putem dezvălui identitatea lor. Vă spunem, însă, că alcătuiesc o familie deosebită, familie respectată și admirată în comunitatea din care face parte.

Și vă mai spunem ceva: în zilele în care echipamentele de protecție asigurate de stat erau puține, au confecționat cu mâinile lor și au donat vizete pentru oamenii din prima linie a luptei cu virusul.

Totul va fi bine, multă sănătate! (Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3