Donaris 930 x 122

cinema bucurești

FILARMONICA PITEȘTI ȘI CINEMA BUCUREȘTI ÎȘI SUSPENDĂ ACTIVITATEA

Filarmonica Pitești și Cinematograful “București” își suspendă activitatea. Cele două instituții au luat această măsură având în vedere hotărârile Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență și ale Comitetului Județean Argeș pentru Situații de Urgență pentru limitarea răspândirii coronavirusului.

Citiți și: Un artist renumit revine la Pitești!

„Filarmonica Pitești suspendă toate concertele lunii martie, cu posibilitate de prelungire, în funcție de evoluția evenimentelor”, comunică echipa managerială a Filarmonicii.

“Activitatea Cinematografului București se suspendă până la noi ordine, în perioada 11-31.03.2020, cu posibilitatea de prelungire a duratei, în funcție de evoluția fenomenului COVID – 19”, informează și conducerea de la Cinema “București”.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

Toate filmele și evenimentele programate în această perioadă la cinematograf, inclusiv întâlnirea cu cinefilii piteșteni a publicistului Bogdan Ficeac, au fost contramandate.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90