930 x122 grota rece

Arges

GRIPA UCIDE ÎN ARGEȘ – BOLNAVI LA TERAPIE INTENSIVĂ

Încă un argeșean suspect de gripă sezonieră a fost internat în ultimele 24 de ore în Spitalul Județean de Urgență din Pitești.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Potrivit Instituției Prefectului, care furnizează informația, acum în spital se află 20 de pacienți cu gripă sezonieră sau suspecți de gripă. Numărul lor este mai mic cu unul față de situația înregistrată ieri, între timp fiind externate alte persoane care s-au vindecat.

Dintre cei 20 de bolnavi, 4 sunt diagnosticați cu gripă. În cazul celorlalți 16 sunt așteptate rezultatele analizelor pentru confirmarea sau infirmarea suspiciunii. Dintre cei 20 de pacienți, 5 sunt copii: 2 cu gripă și 3 suspecți de gripă. 2 bolnavi (unul cu gripă și un altul suspect de gripă) sunt internați în Secția de Anestezie și Terapie Intensivă.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

De la 1 februarie și până acum numărul argeșenilor internați în Spitalul Județean de Urgență din Pitești care au murit de gripă sezonieră este de 9: http://epitesti.ro/stiri/sanatate/alarmant-alti-argeseni-au-murit-de-gripa/.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3