NOR CURIER 930X122

consiliul judetean

INVESTIŢII LA UN IMPORTANT SPITAL DIN ARGEȘ

Investiții la un important spital din Argeș. Consiliul Judeţean Argeş a prevăzut pentru acest an fonduri pentru investiţii la Spitalul de Pneumoftiziologie „Sf. Andrei” din Valea Iaşului, spital pe care îl administrează.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Pentru repararea şi modernizarea staţiei de epurare vor fi alocați 293.000 de lei, iar pentru reparaţii capitale la canalizare vor fi cheltuiți 303.000 de lei.

De asemenea, va fi achiziţionată o staţie pentru apă deionizată, iar la intrarea în spital va fi amenajată o rampă de acces pentru persoanele cu handicap, suma prevăzută în acest sens fiind de 30.000 de lei.

Citiți și: Premieră în Argeș! Dotări vitale!

La capitolul dotări, în anul 2019 pentru spitalul de boli de plămâni din Valea Iaşului vor fi cumpărate un microscop binocular, scaune pentru recoltare de sânge şi un sistem de alarmare Nurse Call pentru pacienţi, pentru care vor fi cheltuiți 78.000 de lei.

Prin profilul său de monospecialitate și prin tradiția lui, Spitalul de Pneumoftiziologie „Sf. Andrei” din Valea Iaşului deservește populația din 14 județe și din muncipiul București.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90