930×122 CAPRA 5

Arges

LA URGENȚĂ! COPII CU SCARLATINĂ ÎN ARGEȘ

De la începutul acestei luni şi până în prezent, 33 de copii de la şcoli şi grădiniţe din Argeş diagnosticaţi cu scarlatină au fost internaţi în Secţia Boli Infecţioase Copii de la Spitalul Judeţean de Urgență din Pitești, informează corespondentul Mediafax.

Citiți și: Spectacol inedit în Argeș

„În luna mai au fost internaţi în Secţia Boli Infecţioase Copii de la Spitalul Judeţean 28 de copii cu scarlatină, iar de la începutul lunii iunie şi până acum au fost spitalizaţi 33 de copii.

În cursul zilei de ieri s-au externat 3 copii şi au rămas spitalizaţi 2, cu acelaşi diagnostic.”, a declarat în exclusivitate pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgență din Pitești, medicul Marius Pascu. (Sursa: http://www.mediafax.ro/, editarea și titlul: http://epitesti.ro/)

Citiți și: Argeș. Două mașini, implicate într-un accident rutier

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Ion spune:

    Dar DSP unde este ?? Stie tot pitestiul ca este epidemie de scarlatina, iar directorii de gradinite si DSP (institutia care nu stie nimic, nu o informeaza nimeni,….) nu i-au nici o masura clara. Sunt gradinite care trebuiau inchise temporar si dezinfectate, insa nu au dorit directorii sa piarda bani sau renume pentru ca nu mai vine spaga sau pierd scaunele.

Donaris 570×90