Donaris 930 x 122

defibrilator

LECȚII DE PRIM AJUTOR LA PRIMĂRIA MIOVENI

După cum v-am informat, conducerea Primăriei Mioveni a decis să instaleze defibrilatoare în toate școlile din oraş, dar şi în alte instituţii aflate în subordinea Consiliului Local.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Astăzi la Primărie s-a desfășurat încă una dintre şedinţele de instruire pentru folosirea celor 15 defibrilatoare achiziţionate.

Lecţia de prim ajutor a fost predată de doctorul Gheorghe Frătoaica, medic primar de medicină de urgenţă la Spitalul Judeţean Argeş. Frătoaica a făcut și exemplificări concrete de resuscitare cardio-respiratorie pe un manechin. Medicul le-a prezentat persoanelor din sală principalele soluţii de prim ajutor în situaţiile de urgenţă şi i-a invitat pe cei care au vrut să încerce să pună în practică, la rândul lor, informaţiile primite.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Reamintim că defibrilatoarele au ajuns la școlile gimnaziale “George Topârceanu”, “Liviu Rebreanu” și Nr.1 Colibaşi, în sala de sport de la “Liviu Rebreanu”, la Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini și Liceul Teoretic “Iulia Zamfirescu”, la grădiniţele “Tic-Pitic”, “Campionii” și “Florile Soarelui”, în piaţa agroalimentară Dacia, la Centrul Cultural Educativ, la Poliţa Locală, la Bazinul de Înot (pe timpul sezonului cald și la Baza de Agrement Bemo), la S.V.S.U. Mioveni și la Primărie.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90