930×122 CAPRA 5

pediatrie

MĂSURI SPECIALE LA SPITALUL DE PEDIATRIE

Conducerea Spitalului de Pediatrie din Piteşti a decis să menţină măsurile speciale de protecţie şi de acces în noua Unitate de Primiri Urgențe. În UPU are voie să intre doar un aparţinător, care trebuie să poarte încălţări de protecţie din plastic, puse la dispoziţie de spital. De asemenea, la intrare există un dispozitiv cu soluţie dezinfectantă aflat la dispoziţia pacienţilor şi a vizitatorilor.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

„Sper ca aceste măsuri să fie menţinute şi să nu se revină la vechile obiceiuri, când fiecare intra când și cum dorea. Este spre binele tuturor!”, ne-a declarat un medic de la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Amintim că în Spitalul de Pediatrie din Pitești au fost impuse măsuri stricte în perioada crizei bebelușilor care au contactat bacteria E-coli. Detalii, aici: http://epitesti.ro/stiri/sanatate/masuri-fara-precedent-la-pediatrie/.  

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90