EcoMoto 930×122

centre de permanență

NOI CENTRE MEDICALE ÎN ARGEŞ

Noi centre medicale în Argeş. Consiliul Judeţean informează că în acest an în Argeș vor fi înfiinţate trei noi centre medicale de permanenţă.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Potrivit sursei citate, unităţile vor fi deschise în comunele Rucăr, Mărăcineni şi Cepari (în nordul, centrul şi sudul Argeşului).

Viitoarele noi centre au ca scop asigurarea asistenţei medicale primară şi de urgenţă pentru locuitorii din mediul rural. Centrele vor fi disponibile atât pentru locuitorii din comunele menţionate, cât şi pentru cei din localitățile învecinate.

Citiți și: Premieră în Argeș! Dotări vitale!

În Argeș, astfel de centre au fost înfiinţate până acum în comunele Bogaţi, Boteni, Vultureşti, Cuca, Domneşti, Bârla şi Mozăceni, în unele zone chiar în locul unor foste spitale care fuseseră închise (Mozăceni, de exemplu). (Foto: descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90