NOR CURIER 930X122

consiliul judetean

NOI ECHIPAMENTE MEDICALE DE ULTIMĂ GENERAȚIE LA PEDIATRIE

Noi echipamente medicale de ultimă generație la Pediatrie. La Spitalul de Pediatrie din Pitești, pe lângă extinderea și modernizarea Compartimentului de Primiri Urgenţe, autorităţile judeţene au în plan în acest an şi continuarea reparaţiilor capitale la vechea clădire şi dotarea cu noi echipamente.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

În planul de investiţii pentru 2019 figurează şi „lucrări de proiectare şi execuţie în vederea montării unui rezervor perntru stocare apă, de 150 de mc”. Valoarea investiţiei se ridică la 854.000 de lei, bani asiguraţi în totalitate de Consiliul Judeţean Argeş.

De asemenea, vor fi achiziţionate şi noi echipamente necesare actului medical. Este vorba, printre altele, de: analizator de gaze sangvine, analizator biochimie, echipament radiologie (GRAFIE/SCOPIE), ecograf multidisciplinar, monitoare funcţii vitale, linii rapide încălzire transfuzie – perfuzie, mese de operaţie pentru ortopedie, aparat de anestezie, masă de kinetoterapie electrică și aparat pentru vizualizarea venelor.

Citiți și: Sală de sport nouă pentru copiii unei comune din Argeș

Pentru reparaţii la etajul VI va fi alocată suma de 22.000 de lei.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90