New Profesional Consult 930 x 122

coronavirus

OFICIAL: SPITALELE DIN ARGEȘ CARE VOR TRATA PACIENȚI INFECTAȚI CU COVID-19

A fost publicat în Monitorul Oficial ordinul ministrului Sănătății nr 533 din 29.03.2020 cu privire la spitalele-suport care vor intra în prima linie în lupta cu coronavirusul.

Citiți și: Criză în spitale! Pacienții, obligați să contribuie financiar

Spitalele din județul Argeș desemnate să trateze pacienți diagnosticați cu COVID-19 sunt următoarele:

-pentru pacienți diagnosticați pozitiv: Spitalul “Sf. Spiridon” din Mioveni (corpul vechi) și Spitalul de Pediatrie din Pitești (chirurgie pediatrică);

Citiți și: Demisii în lanț în spitale! E haos!

-pentru pacienți diagnosticați pozitiv cu comorbidități specifice secției de maternitate: Spitalul “Sf. Spiridon” din Mioveni (corpul nou);

-pentru pacienți diagnosticați pozitiv care necesită dializă – toate centrele (tură suplimentară) și Spitalul Județean de Urgență din Pitești pentru cazurile grave și critice.

Lista va fi actualizată, în funcție de deciziile referitoare la selecția spitalelor care vor trata pacienți diagnosticați cu COVID-19. (Foto: descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90