NOR CURIER 930X122

coronavirus

OFICIAL: ZECI DE PACIENȚI SUSPECȚI SAU INFECTAȚI CU NOUL CORONAVIRUS, INTERNAȚI LA SPITALUL MIOVENI. DIN CE LOCALITĂȚI SUNT

Oficial: Zeci de pacienți suspecți sau infectați cu noul coronavirus, internați la Spitalul Mioveni. În urmă cu puțin timp, pe pagina oficială de socializare a Spitalului Mioveni s-a anunțat: „28 de persoane internate la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Mioveni!

Citiți și: Premieră istorică la Spitalul din Mioveni!

De marți, 7 aprilie, și până astăzi (n.r. – 10 aprilie 2020), ora 12, la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Mioveni au fost aduse 28 de persoane infectate, dar și suspecte de COVID-19.

Cei mai mulți pacienți sunt din Câmpulung, 7 femei cu vârste cuprinse între 40 și 60 de ani și doi bărbați în vârstă de 50 și, respectiv, 53 de ani, toți confirmați cu coronavirus.

Citiți și: La Mioveni, Moș Crăciun a ajuns mai devreme!

Celelalte 18 persoane, dintre care 7 sunt suspecte, cu vârste cuprinse între 19 și 54 de ani, au domiciliul în Pitești, Băbana, Pietroșani, Valea Bădenilor, Tigveni și Recea, iar ceilalți 8 confirmați, cu vârste cuprinse între 40 și 68 de ani, sunt din Valea Bădenilor, Godeni, Bughea de Sus, Bughea de Jos, Albești, Mioarele, Mioveni, Lăzărești, Moșoaia și Stroești”.

Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Mioveni este situată în corpul vechi, fiind amenajată pentru a primi pacienți suspecți sau confirmați cu COVID-19.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90