New Profesional Consult 930 x 122

coronavirus

OFICIAL: ZECI DE PACIENȚI SUSPECȚI SAU INFECTAȚI CU NOUL CORONAVIRUS, INTERNAȚI LA SPITALUL MIOVENI. DIN CE LOCALITĂȚI SUNT

Oficial: Zeci de pacienți suspecți sau infectați cu noul coronavirus, internați la Spitalul Mioveni. În urmă cu puțin timp, pe pagina oficială de socializare a Spitalului Mioveni s-a anunțat: „28 de persoane internate la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Mioveni!

Citiți și: Spitalul din Mioveni, premiu de excepție!

De marți, 7 aprilie, și până astăzi (n.r. – 10 aprilie 2020), ora 12, la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Mioveni au fost aduse 28 de persoane infectate, dar și suspecte de COVID-19.

Cei mai mulți pacienți sunt din Câmpulung, 7 femei cu vârste cuprinse între 40 și 60 de ani și doi bărbați în vârstă de 50 și, respectiv, 53 de ani, toți confirmați cu coronavirus.

Citiți și: O nouă variantă COVID, extrem de mortală, creată în laborator!

Celelalte 18 persoane, dintre care 7 sunt suspecte, cu vârste cuprinse între 19 și 54 de ani, au domiciliul în Pitești, Băbana, Pietroșani, Valea Bădenilor, Tigveni și Recea, iar ceilalți 8 confirmați, cu vârste cuprinse între 40 și 68 de ani, sunt din Valea Bădenilor, Godeni, Bughea de Sus, Bughea de Jos, Albești, Mioarele, Mioveni, Lăzărești, Moșoaia și Stroești”.

Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Mioveni este situată în corpul vechi, fiind amenajată pentru a primi pacienți suspecți sau confirmați cu COVID-19.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

RAW FOTO 570 X 90