930 x122 grota rece

Arges

ORIBIL! ȘOBOLANI LA SPITALUL JUDEȚEAN DIN PITEȘTI (VIDEO)

Un argeşean a filmat aseară cum mai mulţi şobolani se plimbă în curtea interioară a Spitalului Judeţean de Urgență din Pitești, reprezentanţii unităţii spitaliceşti precizând că vor intensifica acţiunile de deratizare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Citiți și: Pitești. Șoferul unui mastodont a dat de necaz în oraș

„Filmuleţul este realizat de un prieten de-al meu, Ionuţ Răzvan, din Piteşti, cu telefonul. Acesta a mers joi seară cu soacra sa la un consult la Spitalul Judeţean Argeş. Era ora 19. Pe filmare se vede clar că şobolanii fac legea în spaţiul interior al Spitalului Judeţean. Este încă o dovadă a lipsei de interes a autorităţilor pentru sănătatea argeşenilor. Şobolanii nu ajungeau sub clădire dacă nu au o sursă de hrană acolo. Aceste rozătoare transmit cele mai periculoase boli pentru oameni. Nu e posibil să fie toleraţi exact într-un loc în care ar trebui să fie farmacie! Probabil deratizarea s-a făcut cu soluţii diluate. Prietenul meu a filmat doi şobolani, dar cu siguranţă sunt mai mulţi.”, a declarat pentru MEDIAFAX argeşeanul.

Citiți și: Pitești: Bărbat tăiat cu un ciob la jocurile de noroc. Ce spune Poliția

Reprezentanţii unităţii sanitare au precizat că vor intensifica acţiunile de deratizare.

„În Spitalul Judeţean deratizarea se face în fiecare lună şi ori de câte ori este nevoie, conform ordinului ministrului. În sediul central s-a făcut deratizare pe 30 martie, 6 aprilie, 26 aprilie şi 3 mai. S-a folosit Prodiorat (granule). În luminatoarele respective, nu ştiu exact unde s-a făcut filmarea, deratizarea s-a făcut pe 26 aprilie şi pe 3 mai. (…) Noi nu folosim reţetă proprie, ci doar ce e standard şi costă destul de mult. Ca măsură suplimentară, azi se va face deratizare în toate locaţiile. Nu pleacă nimeni acasă până nu terminăm ce avem de făcut! De unde puteau ajunge acei şobolani aici? Sunt mai multe variante. Spitalul este racordat la reţeaua de canalizare a oraşului. În plus, în jur sunt blocuri, există şi o rampă de gunoi în apropiere de spital, unde se află şi piaţa, curtea spitalului este foarte mare… Ne asumăm ce se întâmplă şi intensificăm deratizarea.”, a declarat pentru MEDIAFAX Mariana Badiu, director Îngrijiri Medicale la Spitalul Judeţean de Urgență din Pitești. (Sursa: http://www.mediafax.ro/, editarea: http://epitesti.ro/)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90