930 x122 grota rece

consiliul concurenței

“REGINA MARIA”, MUTARE URIAȘĂ PE PIAȚA MEDICALĂ

“Regina Maria”, mutare uriașă pe piața medicală.

Citiți și: Peste 1 milion de clienți trebuie să știe asta. Ce s-a întâmplat cu CEZ

“Consiliul Concurenței a autorizat tranzacţia prin care Elite Medical a preluat activitatea de servicii medicale a I.D.S. Laboratories, Medical Expert Clinic și IDS Laborator.

Elite Medical face parte din Grupul Regina Maria, activ în sectorul prestării de servicii medicale, oferind o gamă largă de servicii clinice şi paraclinice, atât ambulatorii, cât şi spitalicești.

Citiți și: Tranzacția care implică gigantul de energie CEZ, ,,luată la ochi”

I.D.S. Laboratories, Medical Expert Clinic și IDS Laborator sunt prezente, în principal, în sectorul serviciilor medicale de laborator din România.

Autoritatea de Concurenţă a analizat această operaţiune şi a constatat că nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante.

Decizia va fi publicată pe site-ul Consiliului Concurenței după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.”, ne informează Consiliul Concurenței printr-un comunicat de presă trimis pe adresa redacției noastre.

“Regina Maria”, rețea privată de prestări de servicii medicale care activează și în Pitești (foto), preia astfel o rețea cu mai bine de 4.000.000 de pacienți.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3