930×122 CAPRA 5

andreea vasile

RESTRICȚII LA SPITALUL JUDEȚEAN DIN CAUZA GRIPEI

Restricții la Spitalul Județean din cauza gripei. De ieri, 14 ianuarie 2019, accesul vizitatorilor în Spitalul Județean de Urgență din Pitești este restricționat. La trei dintre secții, accesul este interzis, pentru restul fiind instituite anumite măsuri.

Citiți și: Mare atenție, șoferi! Restricții de trafic, azi, pe acest drum important

”Accesul în spital este interzis total în secțiile cu mare risc, în Anestezie și Terapie Intensivă (ATI), Neonatologie și Boli Infecțioase, iar în celelalte secții este restricționat, se intră doar în caz de extremă necesitate și în programul de vizită”, declară pentru ePitești purtătorul de cuvânt al unității medicale, Andreea Vasile.

Măsura fost decisă ca urmare a unei adrese emise de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Argeș. Este posibil ca restricțiile să rămână valabile până la sfârșitul sezonului rece, conform sursei citate.

Citiți și: Chin pentru șoferi! Se lucrează pentru Autostradă. Este haos pe drum

”În momentul de față avem 7 cazuri de gripă confirmate la adulți și 4 la copii și încă 2 cazuri de copii sunt în lucru. Au fost trimise probele la Institutul Cantacuzino”, ne mai precizează Andreea Vasile.

La nivelul întregii țări, de la începutul sezonului rece 2018-2019, 8 persoane au murit din cauza gripei. În județul Argeș nu s-a înregistrat niciun deces.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3