930×122 CAPRA 5

consiliul judetean

RMN LA SPITALUL JUDEȚEAN. CÂND VA FI PUS ÎN FUNCȚIUNE

RMN la Spitalul Județean. Când va fi pus în funcțiune. Aparatul de Rezonanță Magnetică a fost adus astăzi la Spitalul Județean de Urgență din Pitești, după ce în luna februarie Spitalul de Pediatrie a fost dotat cu un Computer Tomograf.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Achiziționarea celor două aparate a fost făcută de Ministerul Sănătății, informează Consiliul Județean Argeș.

La nivel național au fost cumpărate 14 echipamente Computer Tomograf (CT), 24 de Aparate de Rezonanţă Magnetică (RMN) şi 21 de sisteme informatice PACS (tehnologie medicală de imagistică). Dintre acestea, două au ajuns în Argeș (în Pitești) – la Spitalul Judeţean de Urgenţă (un RMN și un PACS 5) și la Spitalul de Pediatrie (un CT și un PACS 6).

Citiți și: Premieră în Argeș! Dotări vitale!

Argeșul este singurul județ din țară care a primit atât Computer Tomograf, cât și RMN.

În timp ce Computerul Tomograf de la Spitalul de Pediatrie a fost deja pus în funcțiune, Aparatul de Rezonanţă Magnetică (RMN) de la Spitalul Județean urmează să devină funcțional la finele lunii iunie 2018, precizează sursa citată.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90